Marshall Stanmore

Marshall Stanmore

Švedski Marshall

Legendarni brand u glazbenoj industriji.

Ako ste imalo zainteresirani za glazbu, vjerojatno vam ne trebamo pričati kako Marshall kao brand ima određenu tradiciju, koja se nastavlja i u njihovoj ponudi bežičnih zvučnika. Klasičan dizajn i danas se vrlo lako uklapa u svaki dom, a materijali i izrada daju mu premium izgled.

Važno je prije svega napomenuti kako ovaj model nema vlastitu bateriju, već se mora spojiti na utičnicu te je stoga predviđen za kućnu upotrebu i nema IP rejting. Zato ga bolje držite podalje od bilo kakve vode. Stanmore ne koristi pasivne radijatore kao većina zvučnika na našem testu, već se sastoji od dva 15 W twittera i jednog 50 W woofera u sredini za ukupnu snagu od 80 W.

 

MArshall Stanmore 2

Glasnoća samog zvučnika i kontrole putem mobitela su odvojene, primarno zato jer se išlo na klasični analogni dizajn te se glasnoća kontrolira na samom zvučniku. Zanimljiva je i opcija kontrole dubokih te visokih tonova zasebno, kako biste zvučnik prilagodili glazbi koju slušate. Sam zvuk koji dobivate primjetno je drugačiji od ostalih zatvorenih zvučnika s pasivnim radijatorima te su duboki tonovi izraženiji zahvaljujući aktivnom wooferu.

Po našem mišljenju, najzadovoljniji će biti korisnici koji slušaju glazbu na kakvoj se Marshall ime i proslavilo, dok će drugi žanrovi možda nekima bolje zvučati na ostalim zvučnicima koje smo testirali. Stanmore koristi Bluetooth 4.0 te ima podršku za AptX Codec platformu, što mu daje bolju kompresiju glazbe putem Bluetootha.

 

MArshall Stanmore 3

Naravno, nedostatak baterije s obzirom na ostatak testa možemo smatrati minusom, kao i činjenicu da zvučnik nije predviđen za prijenos poput, primjerice, JBL-ovih, o kojima nećete puno razmišljati što se čuvanja na sigurnom tiče. Na kraju dana, riječ je o odličnom zvučniku koji zbog nedostatka baterije i drugih mogućnosti ima relativno prihvatljivu cijenu za ono što nudi.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Marshall Stanmore

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Marshall Stanmore - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.