Divoom Voombox Outdoor

Divoom Voombox Outdoor

Ciglica za po vani

Voombox serija puna je mogućnosti, no tu je i cijena.



Voombox serija zvučnika većinom je dizajnom namijenjena za nošenje van kuće, no mislimo da malo zaostaje u nekim aspektima za konkurencijom, dok drugdje svakako vodi. Naravno, negdje se stvari moraju oduzeti kako bi se drugdje dodale i kako bi se zadržala neka realna cijena, koja je u ovom slučaju na malo višoj razini.

 

Divoom Voombox Outdoor 1

Naime, zvučnik ima nešto stariji Bluetooth 4.0 standard, što znači da mu je i domet nešto kraći nego što smo se možda naviknuli u zadnje vrijeme. Druga stvar je pomalo nizak IP44 rejting, što znači da može podnijeti kakvu-takvu vlagu, no direktno prskanje vode bi ga moglo oštetiti jer ispod čvrste zaštite odmah leže zvučnici. Oni su, naravno, pozitivna strana jer ovaj model ima čak šest zvučnika, po tri sa svake strane.

Aktivni visokotonac i srednjetonac daju snagu pasivnom niskotoncu kako bi svi aspekti reproducirane glazbe došli do izražaja. Kako je s obje strane isti setup, položaj zvučnika nije važan, pa ga možete staviti i u sredinu grupe, no za glazbu je bolji ako uz njega želite i pričati, nego kada ga navijete do kraja jer se već nakon 70% glasnoće počnu javljati limiti zvučnika, no smatramo da je dovoljno glasan i na tim postavkama s obzirom na svoju veličinu.

 

Divoom Voombox Outdoor 3

Baterija, prema stranicama proizvođača, traje negdje 12 sati, a negdje 7 sati u tekstu, a mi smo testiranjem utvrdili da je istina negdje između te možete očekivati oko osam do devet sati pristojno glasne glazbe. Gumirani dio osigurat će da zvučnik ne pleše, a na vrhu pored gumbi nalazi se NFC znak, što znači da ga je iznimno lako povezati s pametnim uređajem.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Divoom Voombox Outdoor

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Divoom Voombox Outdoor - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.