Divoom Atom

Divoom Atom

Svestran, dosnovno

Atom u sebi ima četiri zvučnika, po dva za svaku stranu.



Atoma smo već prije isprobali u zasebnoj recenziji, no teško ga je ne uračunati ponovno jer je jedan od praktičnijih zvučnika, pogotovo jer ima jednostavniju mogućnost postavljanja u prostoru, a odvojeni zvučnici osiguravaju jasniji spektar zvuka. Naime, svaka strana ima jedan veći srednjetonac i jedan visokotonac ispred njega u sredini, poput mnogih aftermarket zvučnika za aute, ali i nekih kućnih linija.

 

Divoom Atom 2

Pri tihim i umjerenim glasnoćama ova kombinacija radi savršeno, no jednom kada želite poslušati nešto glasnije, zvukovi se počnu miješati, pogotovo u srednjoj i nižoj frekvenciji, a jedan bubanj za obje strane zvučnika ne pomaže previše. No, kako ga možete staviti u sredinu grupe, nije ga potrebno navinuti do kraja kako bi svi mogli uživati.

Naravno, za dodatnu snagu i bolje iskustvo možete jednostavno povezati dva ovakva zvučnika, koji će se sami sinkronizirati. Domet Bluetootha mu je desetak metara, što vrijedi i za udaljenost dva ovakva zvučnika. Jedini detalj je da se negdje spominje i ime Saturn, kako se ovaj zvučnik originalno trebao zvati te je naziv pobjegao u nekoj njihovoj literaturi.

 

Divoom Atom 3

Ovaj zvučnik namijenjen je više zatvorenim prostorima, pa nema certifikat otpornosti na elemente te ga bolje držite na suhom i sigurnom. Druga mana je punjenje jer mu sa standardnim punjačem trebaju gotovo tri sata za nekih šest sati reprodukcije glazbe, ovisno, naravno, o glasnoći. Sjajna “piano” crna boja po sredini plastike bit će izgrebana nevjerojatno brzo, pa i tu treba obraćati pozornost. Najbolje je za njega naći mjesto te ga tamo i držati.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Divoom Atom

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Divoom Atom - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.