Creative Muvo 2c

Creative Muvo 2c

Mali basist

Zahvaljujući pasivnom bassu straga, dobivamo oštriji zvuk.



Muvo 2c prava je definicija prijenosnog zvučnika. Naravno, nije tanak poput mobitela, no lako ga se strpa u veći džep ili torbu, pa ga praktički svuda možete nositi sa sobom. Izrez za vezicu odličan je bonus, a to je tek grebanje po površini svega što ovaj maleni zvučnik može. Osim standardnih kontrola na njemu u obliku gumenih gumbi, detaljnija kontrola nalazi se na njegovoj aplikaciji gdje možete dodatno postaviti njegove performanse.

 

Creative Muvo 2c 2

Aplikacija je jednostavna i intuitivna te nema puno petljanja po menijima. Cijeli zvučnik sastoji se od jednog aktivnog srednjetonca sprijeda te jednog pasivnog bass radijatora straga. Točnije, bass straga funkcionira tako da se na njega prenose vibracije glavnog zvučnika putem zraka u zvučniku. Tako uvijek imate izraženije dublje tonove, za ovako malen zvučnik, naravno.

Ako pak želite, lako se povezuje s još jednim 2C zvučnikom za bolji doživljaj. Preciznost se kod ovih dimenzija počne gubiti iznad nekih 70% glasnoće, no to neće smetati jednom kada izađete van. Naravno, tome je i namijenjen te dolazi s IP66 rejtingom, što znači da ga malo vode neće omesti, no, naravno, nemojte baš da vam padne u vodu.

 

Creative Muvo 2c 3

Osim utora za USB i AUX, ima i čitač MicroSD kartica, što znači da ne morate sa sobom nositi mobitel, a energija koja bi se potrošila na Bluetooth omogućit će malo dulje slušanje. S obzirom na dimenzije, dobivamo malo kraće vrijeme trajanja baterije, do šest sati, što može biti i malo kraće ako ga slušate punom snagom. Sve u svemu, odličan paket s puno mogućnosti, ali ih slijedi i cijena zbog koje će neki dvaput pogledati i, primjerice, Mini model.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Creative Muvo 2c

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Creative Muvo 2c - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.