HyperX Cloud Revolver

HyperX Cloud Revolver

Crna ovca

Cloud Revolver ima zvučnu sliku prilagođenu potrebama igara tako da uvelike naglašava niske tonove.

HyperX Cloud je bio odličan headset jer se od ostalih konkurenata izdvajao po odličnoj kvaliteti zvuka i decentnijem dizajnu. Ipak, postoji razlog zašto su ostali headsetovi drugačiji – jer je to ono što gameri žele. HyperX je popustio zahtjevima tržišta i izbacio svemirski „bass canon“ mnogo agresivnijeg dizajna pod nazivom HyperX Revolver, a zato su pri dizajniranju morali napraviti zaokret od 180 stupnjeva.

Kvaliteta zvuka baš je onakva kakvu većina gamera voli, prosječna uz zagušenu zvučnu sliku. Visokim tonovima manjka prisutnosti, no imaju dobru definiciju. Srednji su tonovi prisutni, no ponekad se sakriju iza zida niskih tonova koji dominiraju zvučnom slikom. Nasreću, niski tonovi imaju visoku preciznost pa, kada i zaguše zvučnu sliku, ne nastane totalni kaos. Soundstage je tek prosječan, no sasvim dovoljno širok za pozicioniranje izvora zvuka u igrama, što je i namjena ovog headseta. Kvaliteta je izrade vrlo dobra što se tiče izbora materijala.

Kvalitetna plastika i metalni obruč ostavljaju uistinu dobar dojam, no sustav pomicanja earcupova djeluje pomalo klimavo. Ergonomija je definitivno najbolji aspekt ovog uređaja. Sila pritiska obruča odlično je izbalansirana, jastučići su mekani i obruč s elastičnim stezanjem iznimno je udoban.

HyperX Cloud Revolver je klasičan gaming headset, što mu uporabu uglavnom ograničava samo na igranje. Teško ga je preporučiti kraj modela Cloud Alpha i Cloud II, no ako tražite headset isključivo za igranje, Cloud Revolver bi mogao biti dobar izbor.

 

usporeni test slušalice pregled modela23

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za HyperX Cloud Revolver

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

HyperX Cloud Revolver - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.