MSI Immerse GH-70

MSI Immerse GH-70

Neka bude svjetla


Immerse GH-70 podržava MSI-jev Mystic Light sustav sinkronizacije RGB osvjetljenja.


MSI-jeva Gaming divizija najpoznatija je po grafičkim karticama, no polako se probijaju i na tržište računalne periferije. Model Immerse GH-70 pokušava nadmašiti konkurenciju količinom pogodnosti, prvenstveno naprednim RGB osvjetljenjem s Mystic Light sinkonizacijom. Kvaliteta zvuka prilično je dobra, no zvučna je slika više prilagođena slušanju glazbe nego igranju, što je prilično loše za proizvod prvenstveno namijenjen gamingu.

Visoki su tonovi vrlo oštri, možda čak i malo preoštri, te dominiraju zvučnom slikom. Srednji su tonovi povučeni i također vrlo oštri, tako da, kada se uspiju probiti do vaših ušiju, ostavljaju dobar dojam. Niski su nas tonovi iznenadili manjkom prisutnosti budući da se radi o gaming headsetu koji bi efekte eksplozija u igrama trebao što vjernije prenositi igraču, a to nije moguće bez dobre doze niskih tonova.

Čak i kada se poigrate ekvalizacijom kako biste istaknuli niske tonove, oni su jednostavno razočaravajuće povučeni. Soundstage je prilično širok za gaming headset – čak i pri slušanju glazbe daje dobar osjećaj prostornosti zvuka, što nas je ugodno iznenadilo. Svijetla točka ovog headseta svakako je kvaliteta izrade. Konstrukcija je, naravno, većinom plastična, no radi se o kvalitetnoj plastici koja je ugodna na dodir.

Jastučići su presvučeni kožom, a obruč je izveden u dvama jednakim dijelovima izrađenim od metala. Udobnost je prioritet dizajna gaming headseta i tu MSI GH-70 ne razočarava. Sila pritiska odlično je izbalansirana i jastučići su vrlo mekani.

 

usporeni test slušalice pregled modela18

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za MSI Immerse GH-70

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

MSI Immerse GH-70 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.