Logitech G Pro

Logitech G Pro

Za kompetitivne igrače

Iako se radi o gaming headsetu njegov dizajn je iznimno suptilan.

Logitechov G Pro Headset namijenjen je profesionalnim Esports igračima. Prioritet ovog headseta pružanje je igračima udobnosti za dugo, maratonsko igranje. Zvučna je slika prilično dobro izbalansirana s obzirom na to da se radi o gaming headsetu, uz prisutne i jasne visoke tonove, a vrlo prisutne i precizne niske tonove.

Gdje zvučna slika zaostaje područje je srednjih tonova, koji su potisnuti visokim i niskim tonovima. Ekvalizacija, nažalost, ne pomaže u isticanju srednjih tonova, dok podizanje razine niskih tonova rezultira potpunim gušenjem ostatka zvučne slike.

Soundstage je tek prosječan, dovoljno širok za određivanje položaja igrača pri igranju, ali ne i za pozicioniranje instrumenata prilikom slušanja glazbe. Kvaliteta je izrade vrlo dobra. Iako se radi o većinski plastičnoj konstrukciji, plastika upotrijebljena u slušalicama vrlo je kvalitetna. Obruč je načinjen od metala, dok su jastučići presvučeni kožom.

Udobnost je definitivno jedna od jačih strana ovog headseta i lako je zaboraviti da ga uopće nosite. Sila pritiska odlično je izbalansirana te u kombinaciji s mekim jastučićima stvara odlično ergonomsko iskustvo.

Logitech je modelom G Pro dokazao da zna napraviti dobro izbalansiran headset, no svejedno bismo voljeli da još porade na kvaliteti zvuka kako bi, osim gaminga, našle primjenu i u ostalim oblicima multimedije.

 

usporeni test slušalice pregled modela10

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Logitech G Pro

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Logitech G Pro - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.