Technics RP-DH1200

Technics RP-DH1200

Vladar stagea

Sustav zglobova za sklapanje je odlično dizajniran te će zadovoljiti potrebe svih DJ-eva.

Technicsov RP-DH1200 prvenstveno je namijenjen DJ-evima i svima koji se tako osjećaju. To što su namijenjene korištenju u glasnim prostorima ne znači da loše zvuče. Kvaliteta je zvuka prioritet ovih slušalica. Zvučna slika gotovo je savršeno izbalansirana i jednako impresivna u svim dijelovima.

Visoki tonovi izraženi su i oštri, kao i srednji tonovi, koji su impresivni za slušalice namijenjene DJ-evima. Niski su tonovi prisutni i precizni, no ako se poigrate ekvalizacijom, ove slušalice mogu postati pravi „bass cannoni“. Doduše, uz gubitak preciznosti, tako da treba biti oprezan pri povlačenju slidera.

Kao cjelina, zvučna slika uistinu je impresivna te će se prvenstveno svidjeti audiofilima koji vole flat-response, dok će bassheadovi možda biti razočarani ako se ne odluče poigrati ekvalizacijom. Najmanje impresivan aspekt ovih slušalica kvaliteta je njihove izrade zbog gotovo u potpunosti plastične konstrukcije.

Iako se radi o kvalitetnoj plastici, mišljenja smo da bi barem obruč trebao biti metalan kako bi slušalice bile što izdržljivije i otpornije na oštećenje pri rastezanju obruča. Ergonomija je vrlo dobra, prvenstveno zbog mogućnosti prilagodbe pomoću mnogih zglobova, što je obavezan dio dizajna slušalica namijenjenim DJ-evima.

Sila pritiska odlično je izbalansirana, no jastučići nisu dovoljno mekani da bismo ovim slušalicama dali najvišu ocjenu za ergonomiju. Odličan su izbor za svakog DJ-a.

 

usporeni test slušalice pregled modela8

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Technics RP-DH1200

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Technics RP-DH1200 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.