Audio-technica ATH-M50x

Audio-technica ATH-M50x

Za sve situacije

ATH-M50x imaju zaista odlično izbalansiranu zvučnu sliku.

Audio-technica poznata je po odličnim over-ear slušalicama i ATH-M50x je među najpoznatijim modelima u njihovoj ponudi. Nasljednik je modela ATH-M50, koji je u svoje vrijeme također bio među najpopularnijim slušalicama tog proizvođača. Zvučna slika ATH-M50x dobro je izbalansirana, s izraženijim visokim tonovima odlične definicije.

Srednji tonovi imaju dovoljnu prisutnost i solidnu definiciju, dok su niski tonovi prisutni i vrlo precizni. No ako se poigrate ekvalizacijom, moguće je postići mnogo veću prisutnost niskih tonova bez gubitka preciznosti, što će zasigurno razveseliti bassheadove. Soundstage je vrlo širok, tako da je vrlo lako moguće pozicionirati individualne instrumente i izvore zvuka u igrama.

Kvaliteta izrade žrtvuje premium osjećaj u korist ergonomije, tako da je, osim obruča koji je metalan, ostatak konstrukcije u potpunosti plastičan, a to ostavlja prilično loš dojam na dodir.

Jastučići su presvučeni kožom i vrlo su mekani, što uz nisku masu čini ove slušalice jednim od najudobnijih na testu. Udobnosti pomaže i odlično izbalansirana sila pritiska koja odlično osigurava položaj slušalica bez pretjeranog pritiskanja koje bi moglo dovesti do boli i neudobnosti. Izolacija buke nažalost je tek prosječna, tako da je pri nižim razinama glasnoće moguće čuti okolišnu buku.

Audio-technica ATH-M50x sjajne su slušalice za konzumaciju gotovo svake vrste multimedije zahvaljujući odličnom balansu zvučne slike i širokom soundstageu.

 

usporeni test slušalice pregled modela4

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Audio-technica ATH-M50x

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Audio-technica ATH-M50x - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.