Sony GTK-XB60: Za party koji ne staje - 4.3 out of 5 based on 3 votes
Sony GTK-XB60: Za party koji ne staje

Sony GTK-XB60: Za party koji ne staje

Sony svojom linijom zvučnika Extra Bass nudi kupcima klupsko iskustvo bez obzira na to gdje se odlučili okupiti. DJ iskustvo pojačano je LED svjetlima na samom uređaju koja imitiraju strobe rasvjetu, kao i ugodniju LED liniju koja svijetli u raznim bojama oko zvučnika.

Od prošle verzije promijenio se oblik koji je sada zaobljeniji te i dalje zadržava većinu postavki koje se nisu promijenile. S gornje strane naći ćete gumbe za paljenje, gumbe za paljenje i pauzu glazbe kojima se možete i javiti na poziv, za stišavanje i pojačavanje zvučnika te gumb za Extra Bass, čija je funkcija prilično očita. Tu su i nešto manji gumbi za ostale funkcije poput onoga za Staminu, koji služi da bi se produljila autonomija zvučnika na integriranim baterijama, gumb Function za biranje izvora audiosadržaja, bio on preko Bluetootha, USB ulaza ili Audio-in ulaza.

Gumb party chain s gornje strane služi za kontrolu osvjetljenja, ali daje i mogućnost uparivanja većeg broja ovakvih zvučnika, njih deset da budemo precizniji, kako bi se stvorio ambijent pravoga tuluma. Sa stražnje strane nalaze se još audio in/out utori za spajanje više zvučnika žicom u slučaju da Bluetooth iz nekog razloga ne funkcionira. Tu je i utor za mikrofon i kontrola glasnoće mikrofonskog ulaza ako se zaželite karaoka.

Dolazimo i do performansi. Ovaj zvučnik s deklariranom snagom od 60 W ima dva visokotonca promjera 50 mm i dva dubokotonca promjera 130 mm. Bas je vjeran nazivu, vrlo je izražen i dobro će oponašati osjećaj pravog kluba, no taj efekt dolazi pod cijenu srednjih tonova te će pjevači zvučati prilično prigušeno. U pomoć priskače aplikacija za mobitel kojom se omogućuje dodatna kontrola zvučnika, uključujući Sonyjev ClearAudio+ za jasniju reprodukciju glazbe kako bi se jasnije istakle srednje frekvencije.

Zvučnik podržava i LDAC standard za visoku kvalitetu zvuka putem Bluetootha, no on zahtijeva da u blizini nema WI-FI mreža jer će se signal prekidati, što nam se često događalo u uredu. U tom slučaju vaš mobitel može sam birati kvalitetu kojom šalje glazbu kako bi se izbjegla prekidanja. Nije sve samo u glazbi, pa vam tako aplikacija Fiestable omogućuje detaljnu kontrolu nad radom LED rasvjete na zvučniku kako biste ga mogli prilagoditi svakoj situaciji.

Više informacija

  • Model: Sony GTK-XB60
  • Ukupna ocjena: 4,0
  • Performanse: 4
  • Mogućnosti: 5
  • Isplativost: 3
  • Proizvođač: Sony
  • Tip: Prijenostni zvučnik
  • Baterija: 14 sati
  • Dimenzije / masa: 26,5 x 27,2 x 55,2 cm
  • Ostalo: led rasvjeta, strobe efekt, NFC
  • Plus: ekstra bas, LDAC kvaliteta zvuka putem Bluetootha, prenosivost
  • Minus: mutni srednji tonovi, vokal stavljen u drugi plan, sporo mijenjanje glasnoće na zvučniku
  • Ustupitelj i cijena: Sony Hrvatska www.sony.hr 2.699 kn
Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Sony GTK-XB60: Za party koji ne staje

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Sony GTK-XB60: Za party koji ne staje - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.