AKG Y50BT - 5.0 out of 5 based on 1 vote
AKG Y50BT

AKG Y50BT

Gotovo jednake kao žičane

Bluetooth verzija AKG-ovih Y50 slušalica dolazi s gotovo nepromijenjenim dizajnom (naravno, bez kabla), a po zvuku, teško je prepoznati razliku.

Kvaliteta zvuka je izvanredna za bežične slušalice, u rangu s Denonovima, s iznimno neutralnim zvukom, čak bez naglaska na basu, što je čest slučaj s Bluetooth slušalicama. U našem slušanju, Denon ah-gc20 i AKG Y50BT vodile su mrtvu trku po kvaliteti zvuka, no u našem korištenju, Denonove slušalice su nam bile ugodnije za nositi.

Tonovi su odlično separirani, tako da niti u kompleksnijim pjesmama nismo mogli čuti zamućenje pojedinih frekvencijskih raspona. Slušalice su procijenjene na 20 sati autonomije a u našem višednevnom testiranju bateriju nismo uspjeli isprazniti, a slušali smo gotovo jednakih 8 sati glazbe. Ako pak ispraznite bateriju, slušalice se mogu spojiti putem priloženog kabla, a kvaliteta zvuka spram Bluetooth konekcije bila je gotovo neprimjetna, ako bismo bili spremni zanemariti manju razliku u volumenu zvuka. Za slušanje je ponovno bio dovoljan naš smartphone, bez potrebe za vanjskim DAC-om, no glasnoća je kako smo spomenuli, bila za nijansu tiša. Ovom modelu je teško pronaći manu, a glavna prednost spram Denon ah-gc20 je upravo u veličini, budući da su AKG fizički kompaktnije. Tu pak leži i potencijalni nedostatak, ovisno o tome kakav tip slušalica preferirate, over ili on-the-ear.

Cijena: 1.290,00 kn

Više informacija

  • Model: AKG Y50BT
  • Proizvođač: AKG
  • Dimenzije / masa: 191 g
  • Raspon frekvencije: 20-20.000 Hz
  • Impedancija: 32 ohma
  • Konektor: Bluetooth
  • Ostalo: Razina zvučnog tlaka 113 dB
  • Ustupitelj i cijena: Sonus Art, www.sonusart.hr, cijena: 1.290,00 kn
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za AKG Y50BT

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

AKG Y50BT - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.