GoPro7 Black

GoPro7 Black

Kralj GoPro franšize

GoPro verzija 7 oduševljava, a osim rezolucije snimanja, najviše nas se dojmila stabilizacija slike. Za stabiliziranje snimke koristi se unaprijeđeni EIS (Electronic Image Stabilization) koji sada zovu HyperSmooth stabilization.

EIS smo imali prilike vidjeti na modelu 6 generacije, a HyperSmooth poboljšan je uz dodavanje više RAM-a te GoPro GP1 grafički čip koji se koristi i u Hero 6 Black kameri te sada stabilizacija podržava 4K 60 fps video pri omjeru 16:9 i izgleda bolje nego ikada.

 

GOPR0041

Usudili bismo se reći, čak izgleda bolje u odnosu na softverske stabilizacije videa dobivene u post produkciji uz pomoć aplikacija trećih strana. Možete snimati i 4K video u 4:3 omjeru slike, no tada nećete imati HyperSmooth stabilizaciju na raspolaganju. Snimate li sportske aktivnosti poput bicikliranja, planinarenja ili drugih aktivnosti s brzim pokretima, trebat će vam snimka od 60 frameova u sekundi kako bi brzi pokreti izgledali što oštrije na snimci. Iako će neki od vas preferirati motion blur.

 

GOPR0043

Stabilizaciju pri 4K videu i 4:3 omjeru isprobali smo vozeći Greyp bicikl, a pri 16:9 omjeru na malenom autiću na daljinsko upravljanje te smo ga provozali po zahtjevnijem terenu. Video usporedbe kamera te video Greyp G6.3 testa potražite na našem YouTube kanalu www.youtube.com/vidilab te procijenite sami.

 

Image2

Linija Hero 7 dolazi u tri varijante od kojih je Black najbolja verzija, dok Silver i White kaskaju za njezinim mogućnostima, no time su i nešto jeftinije od vodeće Black verzije.

 

Image3

Black verziji dodani su i novi video formati te sada u 720p i 960p rezoluciji možete snimiti do 240 fps, dok u 1440p možete snimati do 120 sličica u sekundi, što će znatno unaprijediti snimke Slow motion videa. No na postavkama od 240 fps nećete moći koristiti nikakvu stabilizaciju dok će 120 fps snimanje koristit EIS stabilizaciju, no ne i HyperSmooth. O svemu ovome bit ćete obaviješteni putem novo dizajniranog sučelja kamere koje će jasno istaknuti sve dostupne opcije i modove snimanja.

 

USPOREDNI TEST akcijske kamere 3 PREGLED MODELA FINA2L

Tamne uvjete podnosi dobro i uz uključen HDR noćne fotografije izgledaju bolje.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za GoPro7 Black

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

GoPro7 Black - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.