FrontRow kamera

FrontRow kamera

Jednostavan live streaming

Ubiquity Labs odlučio je riješiti problem vlogganja tako da vas oslobodi stalne brige oko kamere kako bi se korisnik mogao fokusirati na sadržaj.


Video čini velik dio današnjeg društva, a popularnost vlogera samo raste. Kako biste se lako mogli uključiti u zabavu, kamera FrontRow za vas će riješiti dosta detalja. Naime, ne radi se samo o običnoj kameri, već o cijelom uređaju u obliku klasične štoperice koji na sebi, poput smartphonea, ima prednju i stražnju kameru, ekran veličine dva inča i operativni sustav Android s već instaliranim aplikacijama koje će video izravno slati uživo na neku od društvenih mreža.

Od ostalih tehničkih detalja dobivate 22 GB internog prostora za pohranu, 2 GB RAM-a, prednju kameru od 8 MP i stražnju od 5 MP. Uređaj se na vaš mobitel povezuje preko Bluetootha i Wi-Fi-ja te mobitelu može slati vaš sadržaj. Naravno, u slučaju gubitka sadržaj je zaključan i nije ga moguće skidati. Za dodatnu sigurnost uređaju uopće nije moguće pristupiti putem USB-a, što je s druge strane bilo malo frustrirajuće. Osim streaminga, možete snimati video u Full HD-u, 2.7K Widescreen modu ili 4K video na kraće trenutke.

Cijeli se uređaj pri snimanju ugrije, što nikada ne postane nelagodno, no veća kvaliteta imat će i snažan učinak. Jedan od zanimljivijih načina rada jest timelapse, koji uređaj za vas može napraviti tako da svakih par sekundi okine sliku te ih sve spoji u video s preslikom realnog vremena koje prolazi za vrijeme njegova trajanja.

Treba imati i nekoliko mana na umu jer sam senzor kamere nije baš toliko impresivan, pogotovo za uređaj te cijene. Stabilizacija videa također bi trebala biti malo bolja, leća će rubove učiniti prilično mutnima na slikama, a da ne pričamo o mračnijem okruženju. Opet, to su sve mane s obzirom na cijenu koja se traži za ovaj uređaj te na kraju dana neće previše utjecati na samo vlogganje.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za FrontRow kamera

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

FrontRow kamera - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.