Logitech G810 Orion Spectrum - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Naizgled obična Na prvu ruku G810 ne izgleda kao klasičan primjer njihove gaming periferije – ima sasvim jednostavan i sleek dizajn

Logitech G810 Orion Spectrum

Prikriveni igrač

Novi model Logitechove gaming tipkovnice nešto je drugačiji od onoga na što smo navikli

Logitech kao na traci predstavlja novu gamersku periferiju, a iako nam se čini da G910 tek nedavno izašao, zapravo je prošlo skoro godinu dana od njegovog predstavljanja. U međuvremenu je izašla i okljaštrena verzija G910, G410, koja je upotpunila rupu u ponudi. Kao još jednu dopunu portfelja, Logitech je predstavio novi model gamerske mehaničke tipkovnice napravljene uz nešto drugačiji pristup. Kao što možete primijetiti, G810 je sve samo ne klasičan primjer Logitechove gaming tipkovnice. Izgledom je vrlo jednostavna i nekako sterilna, kao da gledamo u kakav primjerak Dellove tipkovnice za ured, a kvalitetom izrade je vrlo čvrsta iako je barem za vanjski oklop korištena plastika.

Logitech G810 Orion Spectrum 4

Kontrola pod prstima: G tipke idu preko Fn reda, a multimedija se kontrolira putem dediciranih prekidača, kao i volume wheela

 

Iskreno, nama se to osobno sviđa, nekako smo prerasli šarene detalje i nestandardne konture. Speaking of šareno, pozadinsko osvjetljenje dolazi u RGB spektru boja a može se kontrolirati putem Logitechovog Gaming Software, kao i sve ostale funkcije koje ovaj model pruža. Iako nema dedicirane G tipke, moguće ih je namjestiti da se koriste preko Function reda tipki, što je zgodan dodatak. Od ostalih nestandardnih featurea imamo set multimedijskih tipki u desnom kutu i to je manje-više to. Što se tiče mehaničkih tipki, Logitech je ovdje upotrijebio vlastite Romer-G prekidače (koje su napravili u suradnji sa tvrtkom Omron), a koji zapravo dosta podsjećaju na Cherry MX Brown prekidače – možda su mrvicu tvrđi od njih.

U usporedbi s G910 modelom, Logitech je s G810 odlučio koristiti klasične keycapove, tako da iste više nisu udubljene, na što su se mnogi korisnici žalili. Kada se podvuče crta, Logitech je s G810 odradio vrlo dobar posao, koliko god da se ona na prvi pogled činila dosta običnom. Još samo da se urazume s njenom cijenom, te postave kakav dodatni USB konektor ili audio passthrough na nju,  ovaj model bi mogao biti postati vrlo popularan.

Maloprodajna cijena:
1.199,00 kn

Više informacija

  • Model: Logitech G810 Orion Spectrum
  • Ukupna ocjena: 4,6
  • Mogućnosti: 4
  • Isplativost: 4
  • Ergonomija: 5
  • Proizvođač: Logitech
  • Uređaji: Mehančki, Logitech Romer-G
  • Sučelje: USB 2.0
  • Plus: Dizajn, kvaliteta izrade, mehaničke tipke, kvalitetno odrađeno RGB pozadinsko osvjetljenje
  • Minus: Cijena, nedostatak USB ili audio portova
  • Ustupitelj i cijena: Logitech, www.gaming.logitech.com, maloprodajna cijena: 1.199,00 kn
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Logitech G810 Orion Spectrum

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Logitech G810 Orion Spectrum - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.