Cooler Master Trigger Z - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Slična filozofija Trigger Z dizajnom pomalo “vuče” na QuickFire seriju

Cooler Master Trigger Z

Brz na okidaču

Novi Cooler Masterov model mehaničke tipkovnice donosi proširene funkcije

Trigger Z model dolazi nam zapravo kao svojevrsni “prošireni” model postojećih QuickFire modela. Kažemo proširenje, jer za razliku od njih, Trigger Z donosi stupac programibilnih tipki koje možete vidjeti s lijeve strane i koje je naravno moguće po želji prenamijeniti u bilo kakvu komandu budem ručnog zapisa macro funkcije ili Cooler Masterovog softvera. Tako je zapravo ovaj model jedan od rijetkih u Cooler Masterovoj ponudi koji donosi ovakav feature.

Dizajnom ne izgleda puno drugačije od ostatka modela njihovih mehaničkih tipkovnica, konstrukcijom je tek nešto veći, te ima pokoji novi vizualni detalj, ali sve u svemu i dalje ga odlikuje jednostavan i čisti dizajn. Kao i svaka druga mehanička tipkovnica s Cherry prekidačima, Trigger Z donosi pozadinsko osvjetljenje (crveno), a osim Brown switcha kojeg smo mi imali na testu i kojeg većina korisnika preferira, možete izabrati između malo manje popularnih Cherry MX Reda i Bluea.

Jedini problem vidimo u činjenici da kod nas nema UK layout tipki, a i znakova, tako da ćete morati pristati na kompromis jednorednog entera i nedostatka dijakritičkih znakova. Ono po čemu je Trigger Z poseban je svakako oslonac za dlanove koji je neuobičajeno velik s laganim padom, što je nama itekako odgovaralo, šteta samo što nije gumiran ili presvučen kakvim mekšim materijalom. Nekim korisnicima će ovo sjesti super, dok ga drugi ionako neće koristiti, bio on malen ili velik.

Nažalost, Trigger Z na sebi nema nikakvih dodatnih USB portova osim onog u kojeg se ubacuje priloženi presvučeni kabel za spajanje s računalom. Ovo je zapravo, uz cijenu, jedini konkretni minus, s druge strane ipak treba uzeti u obzir da ne bi bolje prošli ni kod drugih proizvođača periferije u ovom rangu kvalitete. 

Više informacija

  • Model: Cooler Master Trigger Z
  • Ukupna ocjena: 4,6
  • Mogućnosti: 5
  • Isplativost: 4
  • Ergonomija: 5
  • Proizvođač: Cooler Master Co., Ltd
  • Tip prekidača: Mehaničke tipke, Cherry MX Brown
  • Sučelje: USB 2.0
  • Plus: Mehaničke tipke, jednostavan dizajn, kvaliteta izrade i rigidnost
  • Minus: Nedostatak dodatnih USB portova
  • Ustupitelj i cijena: Links d.o.o, www.links.hr, cijena: 949,00 kn
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Cooler Master Trigger Z

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Cooler Master Trigger Z - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.