HP Color Laserjet MFP M377dw - 5.0 out of 5 based on 1 vote
HP Color Laserjet MFP M377dw

HP Color Laserjet MFP M377dw

Dobar i za posao i za kuću

Pisač je opremljen mrežnim priključkom, USB priključkom za računalo te dva USB porta koji služe za ispis dokumenata sa USB sticka ili pohranu skeniranih dokumenata na njega. Ima i touchscreen LCD za navigaciju kroz izbornike

Ovaj laserski printer, najmanji u klasi, namijenjen je malim i srednjim tvrtkama te kućnim korisnicima koji imaju potrebu za velikom količinom ispisa. Deklariran je na maksimalno 50.000 stranica ispisa mjesečno, što je bitna brojka kod ostvarivanja prava na garanciju prilikom eventualnog kvara. Prvu stranicu ispisa moguće je dobiti nakon manje od 9 sekundi zagrijavanja, što je iznimno brzo u ovoj klasi. Nakon ispisivanja prve stranice, maksimalna brzina iznosi 24 stranice u minuti. Printer je opremljen duplex jedinicom što omogućava obostrani ispis. U ladicu za papir stane 250 listova papira, dok na izlazni dok stane 150 listova.

HP Color Laserjet Pro MPF M377dw 3

TOUCH LCD: ima sve standardne opcije potrebne jednom printeru, a klinci bi mogli uživati kada otkriju Web Apps izbornik koji omogućuje pristup aplikacijama za direktan ispis igara na ploči i papirnatih figurica.

 

Skener je rezolucije 1200 dpi, a u automatski uvlakač dokumenata za skeniranje stane maksimalno 50 listova težine 60 do 90 g/m2. Maksimalnu rezoluciju možete postići samo uz pomoć HP-ovog softvera i Twain drivera za skeniranje, a pri takvoj rezoluciji skeniranje jednog A4 dokumenta trajat će nešto više od jedne minute. Kupnjom ovog uređaja dobit ćete pravo na jednu licencu za Rediris Pro 14 aplikaciju za OCR. Aplikaciju možete preuzeti sa HP-ove web stranice, odmah ispod djela za preuzimanje drivera. Uređaj može poslužiti i kao fotokopirni stroj, koji će kopije isporučivati u rezoluciji od 600 dpi, a kopija je prilično vjerna ukoliko zatamnjenje pojačate za jedan nivo. No, ako vam ne trebaju vjerne kopije, bolje ga je smanjiti kako biste uštedjeli na boji.

Spojite li printer na Internet, kroz izbornik s aplikacijama dobit ćete hrpu zabavnih sadržaja za klince, poput raznih predložaka za pisma, igara kao što su Sudoku, Križić kružić, igara tipa pronađi put kroz labitint, memory, bojanke, puzzle, 3D slagalice i slično. Mobilne aplikacije za printanje putem internata ili kroz lokalnu mrežu postoje za Android i iOS operativni sustav.

HP Color Laserjet Pro MPF M377dw 2

Stražnja strana:  osim standardnih LAN te USB priključka za povezivanje printera sa računalom, krije još jedan USB na koji je moguće spremati skenirane dokumente ili priključiti USB s nekim dokumentima (templatesima) koje često koristite

 

Kvaliteta ispisa

Odlikuje se vrlo dobrom kopijom, skenom te kvalitetom ispisa. Ispis je postojan i oštar, a boja se ne skida grebanjem. Minimalno skidanje boje primjećuje se tek gužvanjem papira, što osigurava dugotrajnost dokumenta. Minimalne margine na dokumentu su 4 do 5 mm sa svih strana.

Namjeravate li printati vrlo velike količine dokumenata, moguće je dokupiti dodatnu ladicu kapaciteta 550 listova. Crni toner košta 699,00 odnosno 1176,00 kn, a toneri u boji 899,00 odnosno 1575,00 kn, ovisno o tome jesu li deklarirani na 2300 ili 6500 stranica. Prema deklariranim specifikacija, kupite li tonere većeg kapaciteta, okvirna cijena jedne kopije u boji košta 0,90 kn + cijena papira. Kupite li manje tonere, cijena raste na 1,48 kn + cijena papira po kopiji.

Maloprodajna cijena s PDV-om:
3.399,00 kn

Više informacija

  • Model: HP Color Laserjet MFP M377dw
  • Ukupna ocjena: 4,6
  • Performanse: 5
  • Isplativost: 4
  • Opremljenost: 5
  • Proizvođač: HP
  • Vrsta pisača: All-In-One Printer Scan Copy
  • Sučelje: Network, USB
  • Dimenzije i masa: 426 x 652 x 414 mm, 23,2 kg
  • Plus: Kvaliteta ispisa, brzina ispisa, licenca za Rediris Pro 14
  • Minus: Touch screen ponekad ima sporiji odziv
  • Ustupitelj i cijena: Hp.com, Maloprodajna cijena s PDV-om: 3.399,00 kn
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za HP Color Laserjet MFP M377dw

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

HP Color Laserjet MFP M377dw - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.