Kyocera Taskalfa 306ci - 5.0 out of 5 based on 2 votes
Kyocera Taskalfa 306ci

Kyocera Taskalfa 306ci

Kompletno rješenje

Kyocera ozbiljno shvaća pojam multifunkcionalnog uređaja, pa uz skener i printer, 306 ci raspolaže i opcionalnom funkcijom telefaksa

Kyocerin 306ci je multifunkcijski uređaj koji objedinjuje printanje, skeniranje (a time i naravno kopiranje), sa dodatkom mogućnosti faksiranja. Ispis je moguć brzinom do 30 stranica u minuti, a 306ci posjeduje i procesor za dokumente koji može obrađivati 75 stranica. Taskalfa 306ci naravno posjeduje i mogućnost korištenja Kyocerinih poslovnih aplikacija koje omogućavaju korištenje jednog uređaja za više korisnika. Korisnicima se može limitirati korištenje i pratiti njihova potrošnja. Korisnici se mogu identificirati Kyocerinim ID karticama koje uređaj prepoznaje beskontaktno. Taskalfa 306ci se može povezati i koristiti kao mrežni uređaj putem Ethernet ili Wi-Fi veze, no moguće ga je koristiti i samostalno. S prednje strane nalazi se 4,3 inčni dodirni ekran u boji, a samo navigiranje menijima je veoma brzo i intuitivno, pomalo neočekivano za ovakav uređaj. Ako se uređaj koristi samostalno, na njega se putem USB porta može spojiti prijenosna memorija, te putem menija navigirati do željene datoteke za printanje.

Kyocera TASKalfa 306ci 4

Toneri: Četiri tornera podijeljeni su u CMYK boje, a njihov kapacitet će biti dovoljan za velik broj ispisa

 

Skenirane datoteke se također mogu pohranjivati na USB memoriju. Kvaliteta ispisa odgovara uređaju ovog kalibra, pa su stoga oštrina i kontrast odlični, bilo da se radi o ispisu u boji ili crnobijelom. Skeniranje također ne kaska, pa je kvaliteta scanova iznadprosječna, s odličnim kontrastom, oštrinom i ugađanjem boja. 306ci posjeduje i mogućnost printanja bežičnim putem s pametnih uređaja, poput Appleovog AirPrinta i Kyocerinog vlastitog Mobile Print rješenja. Printanje s pametnih uređaja traje koji trenutak više, budući da se zahtjev za printanje prvo mora obraditi na samom uređaju, poslati bežičnim putem na Taskalfu 306ci, nakon čega kreće printanje uobičajenom brzinom.

Kyocera TASKalfa 306ci 3

Touchscreen: Navigiranje operativnim sustavom je začuđujuće brzo i nenavikuto za printer

 

Vrijeme koje mora proteći do prvog printa je također veoma kratko, te iznosi svega 7 sekundi za boju, a oko 5 sekundi za crnobijeli ispis. Vrijeme zagrijavanja u specifikacijama iznosi oko 20 sekundi, no u našem testiranju, primijetili smo i zagrijavanje od ispod 10 sekundi. Kako to već biva kod ovih uređaja, 306ci se može u potpunosti prilagoditi potrebama korisnika, pa se tako mogu dodati spremnici za papire. Maksimalni konfigurabilni input kapacitet iznosi ogromnih 3.100 listova, dok je output limitiran na 500. 306ci posjeduje i mjere uštede energije, stoga u sleep-modeu u kojem će se najčešće nalaziti, troši svega 2,5 W, dok dodatne mjere uštede, tj. auto off funkcija, troši svega 0,15 W. U punoj pripravnosti potrošnja je također relativno niskih 77 W. 

 

Maloprodajna cijena:
13.350,00 kn

Više informacija

  • Model: Kyocera Taskalfa 306ci
  • Ukupna ocjena: 4,6
  • Performanse: 5
  • Isplativost: 4
  • Dojam: 5
  • Proizvođač: Kyocera
  • Razlučivost ispisa cb/boja: 600 x 600 dpi print, 600 dpi scan
  • Brzina ispisa cb/boja: print 30 str/min, scan do 40 ipm
  • Ostalo: Fax, autentifikacija karticama
  • Dimenzije i masa: 550 x 507,5 x 736,6 mm / 48 kg
  • Plus: Odlična brzina ispisa, odlična kvaliteta scanova, prepoznavanje korisnika ID karticama
  • Minus: Ništa posebno
  • Ustupitelj i cijena: Xenon Forte, www.xenon-forte.hr, Maloprodajna cijena: 13.350,00 kn
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Kyocera Taskalfa 306ci

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Kyocera Taskalfa 306ci - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.