Philips 276E8 - 3.0 out of 5 based on 1 vote
Philips 276E8

Philips 276E8

Philipsova 27 inčna uzdanica donosi elegantni dizajn, pri čemu su rubovi oko ekrana vrlo tanki, a sjajna crna plastika lijepo se uklapa sa zagasito sivim metalnim stalkom u obliku polumjeseca


Fensi performer


Dizajn djeluje lagano i dojam je kao da je monitor manji nego što zapravo jest. IPS ekran na ovom modelu može se pohvaliti velikom svjetlinom slike i samo je još jedan uređaj imao višu vrijednost.

Philips 276E8H
Izmjereni kontrast nije velik, budući da vrijednosti crne nisu pretjerano niske. No iako nije među modelima koji imaju najveći kontrast, definitivno ima jedan od kvalitetnijih prikaza slike. Osim što je iznimno oštra, slika takva ostaje i pri promjeni moda u, recimo, internet prikaz, game mod, low blue mod ili standard. Slika se nije mogla pokvariti što god da postavili od opcija u izbornicima.

Philips 276E8F 4
Dakle onima kojima je bitno da tekst u Wordu bude crn i oštar, a ne plav i mutan, savjetujemo da zanemare stalak koji nema pivot opcije te se ne može namještati po visini. Zanemarite i prisutnost samo jednog od VGA, HDMI i DisplayPort priključaka te nedostatak USB HUB-a i odaberite ovaj monitor te uživajte u slici koju vam pruža.

Philips 276E8F 1
Uz to što su prikaz boja i njihova vjernost među boljima na testu, prilično se dobro ovaj model snašao i na testu ghostinga, što znači da je doista dobar za sve namjene. Dizajnom djeluje kao konzumerski i usmjeren prema multimediji, međutim dobro će se snaći i u poslovnim namjenama, kao i u gamingu. Naravno, hard core gaming entuzijasti prigovorit će osvježenju od 60 Hz, manjku FreeSync ili G-Sync opcija. Joystick za upravljanje postavkama nalazi se centralno na stražnjoj strani i poput većeg Philips brata ima prilično bogat set opcija namještanja od svjetline, kontrasta i oštrine do topline boja. Ovaj monitor ima u sebi i integrirane zvučnike koji ipak neće oduševiti reprodukcijom zvuka, ali su za priručno svakodnevno korištenje dovoljni.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Philips 276E8

Pretraži recenzije hardvera

HARDVER
HARDVER
   Laptopi
   Računalo
   Procesor
   Grafička kartica
   Matična ploča
   Hladnjaci
   Kućište
   Monitor
   Hard disk/SSD
   Mrežna oprema
   Miš
   Tipkovnica
   Napajanje
   Audio
   USB/kartice/prijenosni HDD
   Televizori
   Pametni telefoni
   Tablet
   Projektor
   Printer/MFC
   Ostalo
   Pametni satovi
   Fotoaparati
   RAM
   Akcijske kamere
   Igraća konzola
   Gamepad

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Philips 276E8 - VidiLAB - QR Code Friendly

Zadnje testirano u VIDILAB-u...