Acer EB321HQU

Acer EB321HQU

Veliki IPS ekran iz Acera donio je mješovite rezultate testiranja

 

Skriveni gamer


S jedne strane tu su prednosti IPS panela, poput odličnih kutova gledanja, i na našim objektivnim mjerenjima pokazao je dobre performanse, no s druge strane nije oduševio tvorničkom kalibracijom boja.

acer EB321HQu
Acer EB321HQU nema bezzeless ekran koji je tako popularan među proizvođačima. Kućište je, naravno, plastično, pri čemu rub ekrana izgledom imitira aluminij, a ovaj veliki monitor čvrsto na mjestu drži zanimljivo izveden metalni robusni stalak. Tipka za paljenje, kao i četiri tipke za upravljanje izbornikom nalaze se ispod desnog donjeg ruba ekrana. Od brojnih opcija dostupnih za namještanje i kalibraciju najzanimljivije su nam bile slika u slici te slika pored slike.

Acer EB321HQU 5
Veličina prozora se može staviti na četvrtinu monitora u opciji slika pored slike te nešto manje od toga u opciji slika u slici te se taj prozor može još dodatno smanjiti kako bi veliki prozor u pozadini prikazao što veći dio sadržaja. Ima 5 predefiniranih modova boja te se boje mogu namještati posebno za red, green, blue, yellow, magenta ili cyan pixele te hue i saturaciju. Tu su i opcije za kontrolu plavog svjetla te klasične za osvjetljenje i kontrast.

Acer EB321HQU 4
Od predefiniranih načina rada moguće je postaviti User, Eco, standardni, graphic i filmski način rada, pri čemu se mijenjaju uz svaki mod osvjetljenje i kontrast. Acerov je model bio u samom vrhu po izmjerenom kontrastu te se pokazao kao odličan u ghosting testu. Vrlo svijetli ekran dobrog odziva, možda je ponajbolji gaming izbor na ovom testu. Sučelja su mu smještena na stražnjoj strani, a dolazi s DVI, HDMI i DisplayPort-om te utorom za slušalice.
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Vezani sadržaj:Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Acer EB321HQU

Pretraži recenzije hardvera

HARDVER
HARDVER
   Laptopi
   Računalo
   Procesor
   Grafička kartica
   Matična ploča
   Hladnjaci
   Kućište
   Monitor
   Hard disk/SSD
   Mrežna oprema
   Miš
   Tipkovnica
   Napajanje
   Audio
   USB/kartice/prijenosni HDD
   Televizori
   Pametni telefoni
   Tablet
   Projektor
   Printer/MFC
   Ostalo
   Pametni satovi
   Fotoaparati
   RAM
   Akcijske kamere
   Igraća konzola
   Gamepad

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Acer EB321HQU - VidiLAB - QR Code Friendly

Zadnje testirano u VIDILAB-u...