White Shark Octavius

White Shark Octavius

Udoban RGB gaming

White Shark ima raznovrsne miševe u ponudi, no novi Octavius diže standard vrlo udobnim dizajnom i gumiranom površinom za vrlo ugodno rukovanje.

Octavius je novi miš domaćeg brenda White Shark i unatoč sloganu “Gaming only” vjerujemo da nijedan korisnik neće ostati razočaran, osim možda ljevaka. Miš je namijenjen za desnu ruku i oblikovan je tako da svaki prst ima svoj ležaj gdje se osjeća kao kod kuće.

Standardno plastičan dizajn ima gumeni premaz koji smanjuje klizanje ruke po mišu, no na njemu se zato jače poznaju packe, pa ne savjetujemo obroke za vrijeme gaminga. Ima ukupno 6 gumba, a glavna dva imaju brzu reakciju uz nešto tiši “klik” od ostalih modela.

 

 

Također imate i DPI gumb za kontrolu osjetljivosti optičkog senzora koji dolazi s mišem. Ima šest razina osjetljivosti, od 800 pa sve do 6400 DPI-ja. Solidne je težine od 144 g i čvrsto stoji na podlozi.

Performanse senzora nisu na razini skupljih eShark modela, no to samo znači da će ih primijetiti okorjeli FPS igrači, dok ostatak nas može uživati u inače vrlo solidnim performansama. Miš se povezuje USB A kablom duljine 1,5 m i zaštićen je isprepletenim najlonom da se spriječi trganje.

 

 

Kako ste zasigurno i sami već primijetili, krasi ga valovito RGB osvjetljenje koje okružuje kompletan miš na rubu s donjom stranom, kao i logo te scroll gumb i oko prednjih tipki. Svjetlo srećom nije oštro i ne smeta u mračnim uvjetima jer su prozirni dijelovi ipak lagano zatamnjeni, pružajući idealan efekt koji sakriva točne lokacije LED-ica.

FPS gaming je precizan, no kako smo rekli, nagli pokreti neće biti na razini skupljih modela s boljim senzorima. No ostali žanrovi nemaju tih problema, a mogućnost prilagodbe DPI-ja omogućila nam je postavljanje miša za idealan rad na svemu od FullHD monitora, do ogromnih 4K rezolucija i dijagonala.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za White Shark Octavius

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

White Shark Octavius - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.