Roccat Kone Pure Owl Eye

Roccat Kone Pure Owl Eye

Kone je Roccatov najpopularniji miš koji je prošao kroz brojne iteracije koje su dijelile isti oblik, dok su se dijelovi poput senzora, prekidača i dekodera kotačića mijenjali i usavršavali tijekom vremena

Vrijedan riskiranja

Roccat je odlučio napraviti vlastiti senzor i kao osnovu su odabrali jedan od najboljih senzora na tržištu, PMW-3360, te ga nazvali Owl Eye (PMW-3361). Pošto su specifikacije PMW-3360 i PMW-3361 identične, vjerujemo da se ovdje ipak radi o marketinškom potezu kako bi mogli reklamirati senzor kao vlastitu tehnologiju. Neovisno o razlozima preimenovanja i dalje se radi o jednom od najboljih senzora na tržištu koji nema problema s akceleracijom, lift-offom ili gubljenjem mogućnosti praćenja čak i kod najbržih pokreta.

Kvaliteta izrade je odlična, svi spojevi među dijelovima kućišta su dobro izvedeni te nema zveckanja niti škripanja. Kućište je napravljeno od mat crne plastike koja je vrlo glatka, čak toliko da na prvi dodir daje dojam kako je obložena gumom. Kone ima oblik koji volite ili mrzite jer se na lijevoj strani miša nalazi veliko udubljenje, odnosno odmorište za palac koje oblik čini vrlo nesigurnim. Zbog odmorišta za palac nemate mnogo mjesta za prilagodbu pozicije palca i mnoge će to sigurno smetati tijekom igranja.

Desna strana je horizontalno zakrivljena i širi se prema stražnjem dijelu miša, ali je isto tako vertikalno prilično ravna, što olakšava držanje. Jedini problem desne strane je to što je niska, tako da je kontaktna površina za prste premalena za igrače s velikim dlanovima. Masa Kone Pure Owl Eye je samo 88 grama, što je vrlo lagano za miš srednje veličine.

Masa je prilično ravnomjerno raspoređena, s vrlo blagim naginjanjem težišta prema stražnjoj strani. Roccat Kone Pure Owl Eye ima vjerojatno najbolji kotačić na tržištu. Koraci su jasno definirani, a pritisak traži savršenu količinu sile. Kone Pure Owl Eye za glavne tipke koristi Omron switcheve,

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Roccat Kone Pure Owl Eye

Pretraži recenzije hardvera

HARDVER
HARDVER
   Laptopi
   Računalo
   Procesor
   Grafička kartica
   Matična ploča
   Hladnjaci
   Kućište
   Monitor
   Hard disk/SSD
   Mrežna oprema
   Miš
   Tipkovnica
   Napajanje
   Audio
   USB/kartice/prijenosni HDD
   Televizori
   Pametni telefoni
   Tablet
   Projektor
   Printer/MFC
   Ostalo
   Pametni satovi
   Fotoaparati
   RAM
   Akcijske kamere
   Igraća konzola
   Gamepad

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Roccat Kone Pure Owl Eye - VidiLAB - QR Code Friendly

Zadnje testirano u VIDILAB-u...