HGShop Gaming računalo

HGShop Gaming računalo

Brz i spreman za gaming

Jedini s najbržim SSD-om na tržištu, ovaj build spreman je za višegodišnje izazove.


Prvi pogled na ovo kućište i znate o čemu se radi. LED rasvjeta u koju ne možete izravno gledati u mraku i agresivan plastičan izgled klasični su simboli Sharkoonovih kućišta. No zato imaju i solidno hlađenje za koje vam neće biti potrebna nadogradnja, a komponente će raditi na optimalnoj temperaturi.

 

Gaming stolno računalo HGSpot 3

Možda nema atraktivnog kaljenog stakla, no usisni ventilatori puno će bolje raditi sprijeda, a čišćenje se svodi na usisavanje prednje strane kada se napuni prašinom. Sharkoon također generalno stavlja četiri USB utora sprijeda, od kojih su dva USB 3.0 standarda.

Procesor je Intelov i5-8400, trenutni mid-range koji će osigurati apsolutno maksimalne performanse potrebne za bilo koju igru, kako trenutnu tako i one koje dolaze u sljedećih par godina. Tek kada izađete iz gaming perspektive možete zapravo uistinu iskoristiti ovaj procesor i upregnuti ga u profesionalne svrhe.

Ima šest fizičkih jezgri koje istovremeno vrte do šest threadova i kroz njih prolaze bez milosti. Standardna brzina možda je 2,8 GHz, no nikada nije pala na tu razinu u svim našim testiranjima, već se procesor uvijek držao na solidnoj boost frekvenciji koja ovisi o tome koliko jezgri radi u jednom trenutku. Prvi sljedeći značajan upgrade poprilično je skup, tako da morate biti sigurni da vam zapravo treba.

Grafička je kartica WindForce GTX 1060 6 GB s odličnim hlađenjem i overclockom već s tvorničkim postavkama, tako da možete od njega očekivati maksimum koji čip može dati. Overclockanje je moguće, no nećete dobiti puno više od jednoznamenkastog bonusa u framerateu.

Sve igre bez problema vrti na WQHD rezoluciji s visokom kvalitetom, tako da sve u svemu imate moderan build koji komforno spada u mid-range standard.

HGShop PC

Matična je ploča ASRock Z370 Pro4, koja ima kapacitete i veće nego što procesoru trebaju, pa neće biti ni pod kakvim opterećenjem, a nudi sve što Intelov čipset Z370 može ponuditi.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za HGShop Gaming računalo

Pretraži recenzije hardvera

HARDVER
HARDVER
   Laptopi
   Računalo
   Procesor
   Grafička kartica
   Matična ploča
   Hladnjaci
   Kućište
   Monitor
   Hard disk/SSD
   Mrežna oprema
   Miš
   Tipkovnica
   Napajanje
   Audio
   USB/kartice/prijenosni HDD
   Televizori
   Pametni telefoni
   Tablet
   Projektor
   Printer/MFC
   Ostalo
   Pametni satovi
   Fotoaparati
   RAM
   Akcijske kamere
   Igraća konzola
   Gamepad

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

HGShop Gaming računalo - VidiLAB - QR Code Friendly

Zadnje testirano u VIDILAB-u...