Europsko udruženje EISA odabralo Huawei P10 kao pametni telefon s najboljom kamerom

Europsko udruženje EISA odabralo Huawei P10 kao pametni telefon s najboljom kamerom

Europsko udruženje za sliku i zvuk EISA, proglasilo je Huawei P10 pametnim telefonom s najboljom kamerom i dodijelilo mu nagradu „EISA Smartphone Camera 2017-2018“.


Huawei P10 dobio je i posebno priznanje za kameru nastalu u suradnji s brandom Leica. Zahvaljujući implementaciji značajki klasičnih fotoaparata u Huawei P10, korisnici imaju mogućnost izražavati svoju kreativnost kroz fotografije koje su jednako kvalitetne kao fotografije uslikane profesionalnim fotoaparatom. Tako se P10 odlikuje dvostrukom Leica kamerom 2.0 s dvostrukim stražnjim senzorom te prednjom Leica kamerom.

HUAWEI P10 EISA
Što se tiče performansi za bolju učinkovitost, zahvaljujući snažnom procesoru Kirin 960 i EMUI 5.1 sučelju, Huawei uređaji nude još bolje performanse i nekoliko značajki kao što je algoritam strojnog učenja koji uči korisničke navike i predviđa korištenje aplikacija te na taj način bolje raspoređuje i reciklira resurse sustava. Prvi korak koji napredni algoritam poduzima jest prikupljanje informacija o načinu na koji korisnik upotrebljava svoj uređaj, a zatim Huaweijeva Ultra Memory predviđa korištenje aplikacija te upravlja radnom memorijom. To rezultira bržim pokretanjem i manjim vremenom učitavanja najčešće korištenih aplikacija te izvrsnim rezultatima kod multitaskinga. EMUI 5.1 donosi i Huawei Ultra Response koji omogućuje korištenje aplikacija bez zastajkivanja.

HUAWEI WATCH 2 EISA

No, tu nije kraj priznanjima. Huawei Watch 2 također se istaknuo kao najbolji nosivi uređaj, osvojivši titulu „EISA Wearable Device 2017-2018“. Ovaj pametni sat omogućuje korisnicima da koriste sve funkcije i alate kako bi uvijek bili povezani, a pritom je jednostavan i lagan za nošenje. Nezavisna 4G povezivost, kao i podrška za Bluetooth i GPS, čine ga savršenim saveznikom za lakše provođenje svih vrsta fizičkih aktivnosti.

PROMO ČLANAK

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Europsko udruženje EISA odabralo Huawei P10 kao pametni telefon s najboljom kamerom

Pretraži recenzije hardvera

HARDVER
HARDVER
   Laptopi
   Računalo
   Procesor
   Grafička kartica
   Matična ploča
   Hladnjaci
   Kućište
   Monitor
   Hard disk/SSD
   Mrežna oprema
   Miš
   Tipkovnica
   Napajanje
   Audio
   USB/kartice/prijenosni HDD
   Televizori
   Pametni telefoni
   Tablet
   Projektor
   Printer/MFC
   Ostalo
   Pametni satovi
   Fotoaparati
   RAM
   Akcijske kamere
   Igraća konzola
   Gamepad

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Europsko udruženje EISA odabralo Huawei P10 kao pametni telefon s najboljom kamerom - VidiLAB - QR Code Friendly

Zadnje testirano u VIDILAB-u...