Cubot F1

Cubot F1

Za šaku kuna

Cubot je vrlo ambiciozna tvrtka čije smo pametne telefone hvalili zbog odličnog omjera cijene i performansi. Nakon brojnih telefona napravili su pametni sat i na njega primijenili sličnu filozofiju kojom dizajniraju telefone.

Pametni satovi su skupi, što nije iznenađujuće uzmemo li u obzir količinu tehnologije koju neki od proizvođača implementiraju u malena kućišta. Cubot je pokušao tome doskočiti kako bi po povoljnoj cijeni ponudio svojim korisnicima pametni sat za koji ne bi morali izdvojiti velik novac. Neki od rezova primjetni su pri samom pogledu na F1. Materijal od kojeg je napravljeno kućište Cubot F1 sata je polikarbonat, dok je okvir zaslona izrađen od nehrđajućeg čelika.

Kvaliteta: Unatoč vrlo niskoj cijeni, Cubot F1 ima okvir izrađen od čelika koji osim estetike pomaže i čvrstoći

Cubot F1 1

Zaslon je rezolucije 128 x 128 piksela i koristi FSTN tehnologiju s monokromatskim prikazom s prilično uskim kutovima gledanja koji uvelike ograničavaju vidljivost. Zaslon nije osjetljiv na dodir te se sva navigacija vrši pomoću tipki koje ne pružaju visok otpor, ali imaju nisku taktilnost i dug hod koji mogu negativno utjecati na preciznost pri kretanju kroz izbornike. Izbornika nema mnogo, tako da preciznost kontrola nije od velike važnosti. Jednostavnog operativnog sustava omogućava impresivnu autonomiju koja iznosi do 30 dana korištenja. Komunikacija između telefona i sata odvija se kroz aplikaciju Cubot Sport do koje nije lako doći. Uklonjena je s Trgovine Google Play i morat ćete pronaći APK datoteku i ručno je instalirati.

Remen: Cubot F1 ne koristi standardni remen stoga je vrlo teško pronaći zamjenu

Cubot F1 2

Cubot Sport je vrlo jednostavna aplikacija koja vam nudi pregled praćenih aktivnosti, uvid u kvalitetu sna i detaljan prikaz broja otkucaja srca na vremenskoj crti. Brojač otkucaja srca ima mala odstupanja, kao i brojač koraka, koji ima tendenciju preuveličavati podatke. Sat je inače opremljen žiroskopom sa 6 osi i akcelerometrom. Ukoliko se poveže s mobitelom možete imati funkcionalnost GPS-a, a tu je još Bluetooth 4.0 te sustav notifikacije o pozivima i SMS-ovima koje možete pročitati na ekranu sata. Uz spomenute sprtske funkcije moguće je na satu kontrolirati glazbu i kameru mobitela. Cubot F1 zadovoljit će potrebe onih nezahtjevnih korisnika koji traže jednostavan pametni sat ili  žele isprobati iskustvo korištenja pametnog sata.

Više informacija

  • Model: F1
  • Proizvođač: Cubot
  • Ekran: 128 x 128, 1.2", FSTN
  • Ostalo: Akcelerometar, žiroskop, HR
  • Ustupitelj i cijena: Se-mark, 399,00 kn
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Cubot F1

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Cubot F1 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.