Garmin Fenix 5X Plus - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Garmin Fenix 5X Plus

Garmin Fenix 5X Plus

Etalon preciznosti

Garminovi satovi su zlatni standard fitness satova, a upravo Fenix 5X Plus među najboljima je u njihovoj ponudi.

Garminova serija pametnih satova Fenix izbor je mnogih sportaša koji traže najvišu preciznost praćenja aktivnosti. Za njih ovo nije samo sat, već alat koji im omogućava da saznaju granice svojih mogućnosti i zatim ih probiju. I Garmin je svjestan da je Fenix 5X Plus alat, što je očito iz njegova robusnog čeličnog kućišta i mase od čak 96 grama, što je gotovo dvostruko više od prosječnog pametnog sata. Fenix 5X Plus djeluje gotovo neuništivo te svojom izdržljivošću definitivno opravdava visoku cijenu. Garmin je za ovaj sat odabrao zaslon s MIP (memory-in-pixel) tehnologijom koja omogućava impresivnu energetsku učinkovitost uz nižu kvalitetu prikaza.

Sve prati: Napredni senzori Fenixu 5X Plus omogućavaju iznimnu preciznost pri mjerenju.

Fenix 5x plus 1

 

Niža kvaliteta prikaza neće smetati ciljanoj publici jer joj je prioritet vidljivost na sunčevom svjetlu, a ona je odlična. Iako je sam operativni sustav Fenixa 5X Plus prilično jednostavan, krute tipke uvelike otežavaju navigaciju kroz izbornike te blago narušavaju iskustvo korištenja ovog inače impresivnog sata. Fenix 5X Plus ima impresivnu preciznost mjerenja aktivnosti i vitalnih znakova, što je očekivano od sata iz serije Fenix. Od naprednih senzora ovaj sat ima senzor pulsnog oksimetra koji mjeri zasićenost krvi kisikom, kompas i barometar te GPS sa GLONASS i Galileo povezivosti kako bi omogućio preciznije pozicioniranje u zahtjevnijim uvjetima. Također ima impresivnu autonomiju, koja iznosi od jednog pa sve do 20 dana, ovisno o načinu korištenja. Roniocima i ostalim korisnicima koji sat planiraju koristiti u okruženju s visokim pritiskom od iznimne će važnosti biti vodootpornost na dubini do 100 metara.

Size matters: U usporedbi s većinom satova, Fenix 5X Plus je uistinu velik.

Fenix nova 1

Kako vam tijekom dugih fizičkih aktivnosti ne bi bilo dosadno, Garmin je Fenix 5X Plus opremio s čak 16 GB memorije na koju možete pohraniti preko 1000 pjesama visoke kvalitete zvuka. Garmin je ponovno dokazao zašto je izbor brojnih sportaša i sinonim za kvalitetne fitness satove. Iako nema napredne mogućnosti klasičnog pametnog sata, nudi sve moguće mogućnosti fitness sata u izrazito robusnom paketu.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Garmin Fenix 5X Plus

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Garmin Fenix 5X Plus - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.