Lenovo IdeaPad 510-15

Lenovo IdeaPad 510-15

Metalni Grand Prix

U jakoj konkurenciji na vrhu poretka u kojoj je Acer nudio jaku grafiku i SSD, a HP jak procesor, više RAM-a i solidnu grafiku, Lenovo je kroz ciljnu ravninu s modelom 510 prošao kao pobjednik, a odlučivale su nijanse.

Prije svega, ovaj model ima IPS panel i time daleko najbolji prikaz u testiranoj skupini, a budući da je ekran glavni komunikacijski kanal itekako je bitna stavka. Cijeli prijenosnik djeluje prilično čvrsto, poklopac ekrana je plastičan, a iznutra je aluminij. Sve površine djeluju gumirano, a odlična stavka je što ne ostaju vidljivi otisci prstiju.

Lenovo 510 15IKB 8Pozadinski osvijetljena tipkovnica jedna je od najboljih na testu, a touchpad, iako nije među većima, hvalimo zbog responzivnosti i odvojenih fizičkih tipki. Uz novi Core i5 Kaby Lake generacije, tu je i 12 GB radne memorije te vrlo potentna nVidia GT 040M (slabija od 950M). Nedostaje nam SSD i to je najveća mana koju možemo uputiti ovom all-around prijenosniku. Druga mana jest skromnije trajanje baterije, ali ne zbog neštedljivog sustava već nešto manjeg kapaciteta. Za audio je zaslužan Harman i dva zvučnika na dnu laptopa isporučuju glasnu zvučnu kulisu s nešto lošijom definicijom u niskim tonovima. Ergonomski, ovaj je model najtanji i najlakši na testu, a kombinacijom vrlo dobrih performansi i kvalitete izrade došao je do našeg Grand Prix naslova.

Lenovo 510 15IKB 3

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Lenovo IdeaPad 510-15

Pretraži recenzije hardvera

HARDVER
HARDVER
   Laptopi
   Računalo
   Procesor
   Grafička kartica
   Matična ploča
   Hladnjaci
   Kućište
   Monitor
   Hard disk/SSD
   Mrežna oprema
   Miš
   Tipkovnica
   Napajanje
   Audio
   USB/kartice/prijenosni HDD
   Televizori
   Pametni telefoni
   Tablet
   Projektor
   Printer/MFC
   Ostalo
   Pametni satovi
   Fotoaparati
   RAM
   Akcijske kamere
   Igraća konzola
   Gamepad

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Lenovo IdeaPad 510-15 - VidiLAB - QR Code Friendly

Zadnje testirano u VIDILAB-u...