Noctua NH-D15S

Noctua NH-D15S

Noctua je vjerojatno najcjenjeniji brend među entuzijastima i tu su reputaciju stekli odličnim uređajima koji iz generacije u generaciju pomiču granice performansi zračnih hladnjaka.

Tihi div

Model NH-D15S unaprijeđena je verzija superpopularnog NH-D15. Glavna promjena kod modela „S“ asimetrični je dizajn baze koji omogućava instalaciju ovog hladnjaka u konfiguracije s radnom memorijom koja ima visoke hladnjake. Kompatibilnost s radnom memorijom olakšava i nova konfiguracija ventilatora sa samo jednim ventilatorom promjera 140 mm smještenim u sredini hladnjaka. Proces instalacije vrlo je jednostavan, što je osobito impresivno uzmemo li u obzir dimenzije ovog hladnjaka. Samim pogledom na njega očito je da je to ozbiljan komad hardvera, što potvrđuje i maksimalna temperatura jezgri od svega 61 stupnja, dok je socket dosegao maksimalnu temperaturu od svega 58 stupnjeva. No niske temperature nisu impresivne kao iznimno niska razina buke.

PUSH-PULL: NH-D15S ima zanimljivu push-pull konfiguraciju sa samo jednim ventilatorom promjera 140mm.

NH 15S otvor 3

Nakon dugog testiranja ovaj hladnjak ostao je gotovo nečujan na našem otvorenom testbenchu, tako da bi unutar zatvorenog kućišta s dobrim protokom zraka mogao biti doslovno nečujan. Jedina mana ovog hladnjaka ujedno je njegov zaštitni znak, a to je izgled. Iako je mnogima izgled hladnjaka nebitan, velik dio korisnika ulaže mnogo truda u estetiku prilikom gradnje računala i, unatoč impresivnim performansama, iz tog bi razloga mogli preskočiti Noctua NH-D15S.

HEATPIPEOVI: Ovaj veliki hladnjak ima 6 heatpipeova koji spajaju dva heatsinka.

IMG 2373

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Noctua NH-D15S

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Noctua NH-D15S - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.