MSI Core Frozr XL

MSI Core Frozr XL

S MSI-jevom tehnologijom Frozr upoznali smo se davnih dana na njihovim grafičkim karticama koje su slovile (i još danas slove) za jedne od najtiših i najhladnijih na tržištu.

Hladan i cool

Hladnjaci Frozr prošli su kroz brojne iteracije, s čak šest generacija najpopularnijeg sustava Twin Frozr, što je dokaz popularnosti kartica opremljenim tim hladnjacima. MSI je svoju popularnu tehnologiju odlučio ustupiti i onima koji žele ohladiti svoje procesore dvama modelima, od kojih je veći upravo Core Frozr XL. Sustav montiranja koristi poprečnu „gredu“ koja nije fiksno spojena na hladnjak, što otežava instalaciju, no jednom kada ga uspijete instalirati, možete biti sigurni da će zadržati kontakt s procesorom.

HEATPIPEOVI: MSI-ev flagship hladnjak ima čak 8 niklovanih heatpipeova

MSI Core Frozr 1

 

Ovaj hladnjak velikih dimenzija ima dva ventilatora Torx promjera 120 mm u push-pull konfiguraciji s hidrauličkim ležajevima, što im omogućuje dug životni vijek i nisku radnu buku. MSI je pri dizajniranju pažnju posvetio gamerima. Dizajn je vrlo agresivan i savršeno će se uklopiti u gaming konfiguracije s crveno-crnom tematikom, osobito ako su opremljene karticama iz MSI Gaming serije poznate upravo po toj kombinaciji boja.

Performansama ovaj hladnjak ne spada u sam vrh ponude, ali nije ni daleko od njega. Tijekom testiranja temperatura jezgri našeg 8700K dosegla je 65 stupnjeva, dok je socket dosegao temperaturu od 62 stupnja, što je odličan, no ne i najbolji rezultat na našem testu. Nešto više temperature mogu se pripisati vrlo niskoj razini buke, odnosno niskoj brzini vrtnje ventilatora koja rezultira najboljim akustičkim performansama među testiranim hladnjacima.

PUSH-PULL: Dva MSI Torx ventilatora zaslužna su za protok zraka Core Frozr XL.

MSI Core Frozr 2

 

Ovaj je hladnjak odličan izbor za sve koji traže impresivan uređaj jedinstvenog dizajna i koji su voljni žrtvovati poneki stupanj u korist niske radne buke.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za MSI Core Frozr XL

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

MSI Core Frozr XL - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.