Thermaltake Contac 9

Thermaltake Contac 9

Thermaltake je poznato ime u svijetu računalnih komponenti, a odnedavno i u svijetu računalne periferije.

Manje je više

Njihov Contac 9 je dugo prisutan na tržištu i prošao je kroz nekoliko revizija, od kojih je posljednja donijela podršku za AMD-ov AM4 socket. Iako je cijenom povoljan i dizajnom nedorečen, ovo je iznimno kvalitetan hladnjak. Nažalost, iako je sam hladnjak kvalitetan, sustav montiranja izrađen je od plastike i na ulijeva previše povjerenja, a i to malo u potpunosti smo izgubili kada je prilikom skidanja hladnjaka jedan od „čepova“ koji drže hladnjak jednostavno ispao, što bi moglo biti problematično vertikalno montirane ploče.

92MM: Promjer ventilatora od samo 92mm traži veći broj okretaja za jednak protok zraka.

Thermaltake Contac 9

Možda je samo naš hladnjak neispravan, no nismo imali na raspolaganju drugi kojim bismo provjerili radi li se o iznimci ili pravilu. Ovaj hladnjak ima ventilator promjera 92 mm s hidrauličkim ležajem. Pri testiranju maksimalna temperatura jezgri iznosila je iznenađujuće niskih 69 stupnjeva, no hladnjak je zato bio prilično bučan zbog visoke brzine vrtnje ventilatora kojom Contac 9 nadoknađuje manjak površine hladnjaka. Unutar kućišta buka hladnjaka ovog ventilatora bit će manje primjetna, no čak i uz relativno visoku razinu buke ovaj hladnjak nudi impresivne performanse s obzirom na svoje dimenzije.

SUSTAV ZA MONTIRANJE: Metalni okvir ventilatora spaja se sa plastičnim okvirom koji osigurava hladnjak na matičnoj ploči.

Thermaltake Contac 9

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Thermaltake Contac 9

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Thermaltake Contac 9 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.